Over ons

  • Bezoek ons ook op -->

Over ons

In de onderwijspraktijk neemt het aantal leerlingen met specifieke behoeftes toe. De leerkracht in de klas heeft niet altijd voldoende tijd om die individuele aandacht te geven aan uw kind. SpringOp richt zich op leerlingen van het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Op basis van de behoefte van uw kind, kunt u kiezen voor privé- of groepslessen. Samen werken wij met onze gemotiveerde en goed opgeleide docenten aan de juiste begeleiding voor uw kind.

 

Werkwijze

SpringOp richt zich met name speciaal op leerlingen die moeite hebben met een bepaald vak of een onderdeel hiervan. De leerling zal indien nodig worden begeleid aan de hand van een handelingsplan en er zal getracht worden om de leerling te stimuleren om de inzichten en kennis van de leerstof op effectieve wijze eigen te kunnen maken. Onze kwaliteit komt voort uit de persoonlijke aandacht voor elke leerling. Bij de privélessen wordt er gewerkt met persoonlijke ontwikkelingsplannen. Ook als u niet kiest voor privéles, krijgt uw kind tijdens de groepslessen individuele begeleiding. Per maximaal 5 leerlingen is er een bijlesdocent beschikbaar, zodat elke leerling voldoende individuele aandacht krijgt.

 

Trainingen – BrugklasToekomst – 

SpringOp lanceert een nieuw project: Brugklastoekomst! Tijdens deze opfristraining worden in 3 dagen belangrijke onderdelen van taal en rekenen behandeld. De training is bedoeld voor kinderen uit groep 6 , 7 en 8. De doel van de training is om ervoor te zorgen dat de kinderen alle belangrijke basisvaardigheden beheersen op het gebied van taal en rekenen. De citoscore in groep 8 wordt namelijk minder bepalend voor het schooladvies. De resultaten in groep 6 en 7 worden nu nog belangrijker!

SpringOp wil ook ouders stimuleren en helpen om hun kinderen ook thuis meer te helpen en te begeleiden. Hiervoor organiseren wij speciale workshops waar de ouders zich voor kunnen inschrijven.

 

Docenten

SpringOp selecteert bij voorkeur bijlesdocenten met een minimale HBO-niveau of studenten met affiniteit met onderwijs. Tevens dienen zij ook kwalitatieve en didactische vaardigheden te hebben. Alle bijlesdocenten worden door een bijlescoach begeleid, zodat wij de kwaliteit van bijles  kunnen waarborgen.

Heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in.

 

SpringOp is een initiatief en onderdeel van Webtelligence.