Events

  • Bezoek ons ook op -->

Online bijles voor groep 6,7 & 8

Date: August 26, 2016 Author: admin Categories: Events, News

so kids

Heeft u geen tijd om uw kind naar huiswerkbegeleiding of bijles te sturen? Of is er wellicht geen mogelijkheid bij u in de buurt? Wij bieden voor u de oplossing! Gewoon online thuis! Het is makkelijk en uw kind kan alle vragen stellen die hij of zij maar wilt!

Basisonderwijs

SpringOp online is voor leerlingen van groep 6 t/m 8. Naast persoonlijke ontwikkelingspunten kan uw kind ook kiezen voor de lessen Nederlands en rekenen. Bij de lessen Nederlands en rekenen voor groep 7 en 8 komen de belangrijkste basisvaardigheden aan bod die onmisbaar zijn voor de cito-entreetoets en hun verdere toekomst. De lessen voor groep 6 bevatten de belangrijkste vaardigheden van Nederlands en rekenen. Wat kunt u van het vak Nederlands en rekenen verwachten?

Nederlands: o.a.                                                                     Rekenen: o.a

- taallessen                                                                               – hoofdrekenen en handig rekenen
– belangrijke spellingregels                                                – breuken en procenten
– woordenschat                                                                       – metriek stelsel
– begrijpend lezen                                                                  – en nog veel meer..

Werkwijze

SpringOp online werkt via een online leersysteem. Dit is een website waar online les gegeven kan worden. De kinderen en de bijlesdocent hebben contact via de microfoon en er kan ook getypt worden. Er verschijnt een scherm met de desbetreffende stof die wordt behandeld. Uw kind heeft dus alleen schrijfgerei nodig. De kinderen krijgen uitleg over belangrijke leerlijnen binnen taal en rekenen. De kinderen kunnen vragen stellen en krijgen ook doe-opdrachten die zij per mail moeten inleveren aan de bijlesdocent. Zo ontstaat er een leerzame, leuke en interactieve leeromgeving!

Een online bijlesklas bestaat uit maximaal 5 kinderen, om zo de structuur en aandacht voor de kinderen te bewaken!

Kosten

35 euro per maand, 1 keer per week
50 euro per maand, 2 keer per week

Een les duurt 90 min.

Inschrijven

SpringOp
Dé uitkomst voor hogere cijfers

Tags: ,